Birthe's Madside

 

Kotelet i fad
1 person
  • 1 kotelet (ca. 100 g rå vægt)

  • 1 lille løg

  • ½ dåse flåede tomater eller 2 modne tomater

  • ½ stængel blegselleri

  • oregano

  • salt

  • peber

  • evt. hakket persille

Koteletten drysses med salt og peber. Lægges i et ovnfast fad. Løget pilles og hakkes. Tomaterne findeles. Blegselleri skylles og snittes. Grønsagerne koges 4-5 minutter. Smages til med krydderier og evt. hakket persille. Grønsagsblandingen hældes over koteletten. Fadet stilles i ovnen ved 200 grader i 30-45 minutter, til koteletten er mør.

Serveres med kartofler, ris eller pasta og grønsager.

Tips: Retten kan også tilberedes i en gryde eller mikrobølge ovn. I mikrobølgeovn koges grønsagerne i 2 minutter ved fuld effekt (trin 10)

Grønsagerne hældes over koteletten, og rette koger færdig i 4-6 minutter ved fuld effekt.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside