Birthe's Madside

 

Kentucky-kylling (98% original)
4 personer

Med denne opskrift, kommer man ikke tættere på den "rigtige" opskrift på kentucky-kylling.

  • 1 lørdagskylling

  • 2 spsk. salt

  • 1 spsk. sort peber

  • ¼ tysk hvidløgssalt

  • ¼ tysk gurkemeje

  • 1 tysk bouillon (pulver)

  • ¾ tysk karry

  • ¾ tysk løgsalt

  • ¾ tysk tør sennep

  • ¼ tysk nellike

  • 4 kobber mel

  • 2 hele æg

  1. Bland alle ingredienser sammen.

  2. Tænd ovnen på 150°.

  3. Rør æggene ud i en skål sammen med 2 kobber vand.

  4. De kyllingestykker der er størst deles i 2-3 stykker, en bakke lørdagskylling skulle gerne give ca. 10-12 stykker i alt.

  5. Kyllingestykkerne vendes i æg-blandingen, og ligges til tørre.

  6. Efter ca. 5 min når kyllingestykkerne virker tørre (vigtigt), "æltes" de i melblandingen.

  7. Kyllingestykkerne steges i en frituregryde 3-4 stykker af gangen til de er gyldenbrune (ca.3 min).

  8. Kyllingestykkerne ligges på en rist midt i ovnen i 60 min.

Serveres med kartoffelmos og brun sovs.

Kilde: Forhenværende medarbejder hos Kentucky Fried Chicken

 

 

Birthe's Madside